Wie zijn we

DE IDEALE PARTNER SINDS 1974

Tools&Dies is de ideale partner voor uw productieproces op maat dankzij onze jarenlange en uitgebreide expertise. Onze ervaring in het maken van matrijzen en andere gereedschappen op maat kent het startpunt in 1974. Door de jaren heen is ons team behendiger en bekwamer geworden in een landschap dat steeds technisch complexer werd.

Wij zijn echter mee gegroeid als bedrijf, zowel in eigen kennis als in een uitgebreider gamma. Die evolutie maakt dat we nu een volleerde partner zijn in de fijnmechanische sector en dat bewijzen we graag aan u.

OK, IK NEEM CONTACT OP →

We werken samen met uw bedrijf

Open samenwerking Als uw partner zetten wij een open samenwerking centraal. Dat betekent dat we van u willen horen waar de problemen precies zitten, opdat we ze adequaat kunnen analyseren.
In overleg Dankzij onze ervaring in diversie industrieën en onze eigen kennis en capaciteiten, zijn we in staat om steeds een gepaste oplossing te voorzien. Die oplossing wordt samen met u in overleg uitgevoerd, zodat u op de hoogte bent van elke stap in het proces.

Deel uitmaken van dit team?

Vast in dienst of als stage?
WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Expertise! Tools & Dies draagt al jaren haar kennis bij aan ons productieproces. We zijn ook zeer tevreden over de manier waarop zij via hun digitale samenwerkingsplatform op strategisch niveau toegevoegde waarde hebben gecreëerd. Dit is echt een essentiële factor voor de continuïteit van onze activiteiten.

CEO Multinational in ceilings