Kies voor betrouwbaar onderhoud

SAMEN GAAN WE VOOR MAXIMAAL RENDEMENT

Ons team van experten zal met een doordacht ontwerp en een juiste ontwikkeling de levensduur van uw gereedschappen zo lang mogelijk maken. Maar dat neemt niet weg dat een regelmatig onderhoud van uw materiaal cruciaal is om een maximaal rendement te bekomen.

Bij Tools&Dies krijgt u automatisch de noodzakelijke parameters bij de oplevering van uw gereedschap, opdat u weet wanneer het tijd om een onderhoud aan te vragen

OK, IK NEEM CONTACT OP →

Onze aanpak voor een duurzaam onderhoud

01 Inventaris

We starten met een analyse op uw inventaris van uw assets/gereedschappen. Die analyse kan op basis van tekeningen, maar ook door een fysieke analyse van de matrijzen. Een nulpuntbepaling is cruciaal voor een geslaagde start!

02 Standaard

Tijdens het onderhoud streven we naar een gestandardiseerde manier van werken. Maar wat betekent dat precies?

We bepalen een aantal werkmethodes met duidelijke prijzen voor het onderhouden van de belangrijkste onderdelen en/of interventies, opdat u weet wat u kan verwachten van ons.

Mochten er toch nog interventies nodig zijn die buiten die standaardtarieven vallen? Dan nemen we alvast de regietarieven mee op in het contract

03 Pro-actief onderhoud

Dankzij onze nulpuntbepaling bij de startfase kunnen we analyseren welke parameters van tel zullen zijn om te bepalen wanneer het gereedschap een onderhoudsbeurt nodig heeft. Zo weet u dus steeds op voorhand hoe vaak er een onderhoud moet worden ingepland.

Mocht er echter een dringende interventie nodig zijn, dan staat ons team natuurlijk klaar om u verder te helpen.

04 Dringende interventie

Tools & Dies vormt een centraal component van uw productieproces en wij staan dan ook paraat om snelle interventies uit te voeren. Bij een breuk komen we ter plaatse om vast te stellen wat er precies is misgelopen.

Alle dringende interventies worden op een werkbon gedigitaliseerd, opdat de juiste informatie kan worden doorgegeven aan de juiste personen. Zo kunnen we snel in actie schieten om een oplossing te voorzien.

05 Communicatie

Uiteraard staat communicatie centraal in een onderhoudstraject. Net daarom werken we met een platform waarin alle belangrijke communicatie makkelijk kan worden gedeeld. De volgeende items worden m.b.v. het platform beheerd:
1. Delen van tekening, met de juiste versie
2. Opvoling van lopende onderhoudsbeurten
3. Intervantierapporten

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Expertise! Tools & Dies draagt al jaren haar kennis bij aan ons productieproces. We zijn ook zeer tevreden over de manier waarop zij via hun digitale samenwerkingsplatform op strategisch niveau toegevoegde waarde hebben gecreëerd. Dit is echt een essentiële factor voor de continuïteit van onze activiteiten.

CEO Multinational in ceilings