(Re-)engineering & aanmaak

Van een slim ontwerp naar een afgewerkt product

Alvorens we starten met ontwikkelen, is het ontwerp de basis van alles. Daarom dat we steeds starten met de creatie van een optimaal ontwerp in overleg met de klant, waarbij de functionele vereisten steeds prioritair blijven.

Vervolgens kunnen onze ontwerpers en tekenaars a.d.h.v het geïntegreerde CAD/CAM-systeem ontwerpen realiseren die onze machines foutloos aansturen. Na een uitgebreide testing van de matrijs bent u als klant productieklaar!

Digitaliseren of re-engineering van bestaande gereedschappen? Of productonderzoek met betrekking tot prototyping? Onze Solution Engineers kijken er naar uit!

ONZE AANPAK VOOR UW OPLOSSING OP MAAT
Wij luisteren
01 Wij luisteren

Wij luisteren naar al uw noden en analyseren ze in de vorm van een technisch correct gedefinieerd project. Indien u niet alle parameters heeft, kunnen wij u daarin adviseren.

Wij ontwerpen
02 Wij ontwerpen

In de ontwerpfase baseren we ons op het technisch correct gedefinieerde project en zorgen we voor wekelijkse terugkoppelingen, opdat u mee bent in het proces. De fase eindigt na een finale goedkeuring van het ontwerp.

Wij bouwen
03 Wij bouwen

Met een definitieve garantie op de kostprijs van uw matrijs, zetten we alles op alles om uw matrijs effectief te creëeren. Dankzij duidelijke afspraken is onze communicatie vlot en efficiënt.

Wij testen
04 Wij testen

Nu uw gereedschap klaar is, testen we de matrijs functioneel. Operationele testen zijn ook mogelijk, ofwel bij Tools&Dieis ofwel op uw eigen productielijn. Ook de installatie op uw lijn kunnen wij faciliteren.

Wij onderhouden proactief
05 Wij onderhouden proactief

Eens u van start bent, kunnen we samen de beste frequentie van uw onderhoud bepalen om pro-actief een maximaal rendement te bekomen. Zo bent u zeker over de toekomstige kosten en duurzaamheid van uw tooling.

Wij zijn specialist in het ontwerpen en maken van

VolgsnijmatrijzenPerforatiematrijzenStitchermatrijzenKap- of vormmatrijzenClick & Verjongingsgereedschappen
companycompanycompanycompany
WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Expertise! Tools & Dies draagt al jaren haar kennis bij aan ons productieproces. We zijn ook zeer tevreden over de manier waarop zij via hun digitale samenwerkingsplatform op strategisch niveau toegevoegde waarde hebben gecreëerd. Dit is echt een essentiële factor voor de continuïteit van onze activiteiten.

CEO Multinational in ceilings